Johan Kristian Homan då och nu

Fick av en slump en gammal Homandeckare i min hand som kom ut 1997 närmare bestämt. Eftersom jag aldrig läst något av Jan Mårtenson tidigare så blev jag nyfiken och satte igång med läsandet. Jag har snart läst ut boken, Högt spel, och tänkte sedan fortsätta med Mårtensons deckare från 2015, Medicis ring, för att avsluta jämförelsen med hans senaste deckare som kommer ut om någon vecka. Jag kan dock säga redan nu efter bara den första boken att det är trevlig avkoppling även om en bok från 1997 kanske känns lite dammig. Mer skriverier om Homan kommer framöver efter genomläsning av 2015 och 2016 års böcker.

Homan x 3:

Högt spel     Medicis ring     Silverapostlarna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s